Gürün Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://gurunhem.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. ŞEVKET KARPUZ CAD. NO1 58800 GÜRÜN/SİVAS
VİZYON : Hayata mutlu bireyler hazırlamak için her zaman, her yerde, herkese eğitim.
MİSYON : Öğrenen topluma dönüşüm sürecinde beşikten mezara kadar rehberlik hizmeti sunan; bireyin bilgi, şuur ve yetkinliklerini geliştirerek insanlığın kalkınmasında sorumluluk almasını destekleyen; belgelendirilebilen, izlenebilen kaliteli eğitimler sunmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :YAYGIN EĞİTİM
Saatler : 08:00 24:00
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : İLÇE MERKZEİNE 3 KM UZAKLIKTA BULUNAN GÜRÜN TÜRK TELEKOM ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BİNASINDA FAALİYET YÜRÜTMEKTEDİR.GÜRÜN BELEDİYESİ HALK OTOBÜSLERİ VE TAKSİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKATADIR.
Yerleşim Yeri : BİNAMIZ GÜRÜN TÜRK TELEKOM ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BİNASINDA 2 SINIF, 1 YÖNETİM ODASI , 1 KORİDOR KÜTÜPHANESİ,1 ARŞİV, 1 DEPO VE 2 WC (Erkek, Bayan)´DEN OLUŞMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZ
Kontenjan Bilgileri :